Schema våren 2020

Vårens schema med passbeskrivning 2020

Alla dessa pass är Drop In (ingen förhandsanmälan) och körs i Hälzohallen, Neptunigatan 5. (S) = Sussi är huvudtränare, (L) = Laura är huvudtränare.

Pris: 1 gång 10 euro / 10 gånger 85 euro / från 7.1 till 29.4 pris 260 euro (studerande, mammalediga, pensionärer etc 220 euro)

MÅNDAG
18.30 Cirkelträning 45 min (S)

Vi jobbar med olika styrkeövningar i ca 10-12 stationer. Även pulshöjande övningar kan bakas in i passet. Eftersom alla jobbar på sin egen nivå och vi ger alternativa övningar passar cirkelträning för alla.

TISDAG
11.15 Styrkemix 45 min (L)

Vi jobbar igenom hela kroppen med hjälp av olika redskap (t.ex. hantlar, gummiband, minibands, kettlebells, pilatesbollar, fitnessbollar, trx-band etc). Eftersom alla jobbar på sin egen nivå och vi ger alternativa övningar passar styrkemix för alla. Vanligtvis jobbar vi på stället i motsats till cirkelträning. 
18.00 Tabata 45 min (S)
Styrka och puls med redskap och kroppsvikt. Vi jobbar i korta intervaller.
19.00 Zumba 50 min (S)
Ett fartfyllt danspass till blandad musik. Ett pass innehåller ca 15 låtar i stilar såsom salsa, cumbia, reggaeton, merengue, riverdans, flamenco, bhangra etc. Alla kan dansa zumba – på sitt sätt. Häng med!
20.00 Pilates på nybörjarnivå med fokus på core 60 min (L)
I Pilates har andningen en central roll. Vi jobbar med balans och rörlighet i början för att sedan gå över till övningar för mage och rygg. Ett skönt corepass som avslutas med stretch och/eller avslappning. Vi jobbar oftast med en liten pilatesboll som redskap.

ONSDAG
18.00 Booty – ett pass med full fokus på rumpa 45 min (S)
19.00 Puls med enkla steg men med svettgaranti, nybörjarnivå 45 min (L)
Passet körs oftast som kombinerat step-up med inslag från box. Vi kan även använda redskap, såsom lätta hantlar etc. Passet kan alltid köras utan bräda, ifall att man inte vill kliva upp på en step-up-bräda.
20.00 Plattare mage, fastare lår samt längre stretch 60 min (L)
I detta pass är det fokus på mage, rygg och lår. Passet avslutas med skön stretch och/eller avslappning. Ta med en filt eller låna av oss. 

TORSDAG
16.45 Cirkelträning 45 min med tema (L) 
OBS! Ny tid!
Vi jobbar med olika styrkeövningar i ca 10-12 stationer. Även pulshöjande övningar kan bakas in i passet. Eftersom alla jobbar på sin egen nivå och vi ger alternativa övningar passar cirkelträning för alla. Vi har olika teman per gång, t.ex. överkropp, core, etc. Läs på facebook vad som gäller.
18.00 Nybörjarstyrka 45 min (L)
Ett styrkepass för hela kroppen på nybörjarnivå. Kan även köras som cirkelträning.
19.00 Zumba 50 min (L)

Ett fartfyllt danspass till blandad musik. Detta pass innehåller ca 12 låtar i stilar såsom salsa, cumbia, reggaeton, merengue, riverdans, flamenco, bhangra etc. Alla kan dansa zumba – på sitt sätt. 

FREDAG
11.15 Styrkemix 45 min (L)

Vi jobbar igenom hela kroppen med hjälp av olika redskap (t.ex. hantlar, gummiband, minibands, kettlebells, pilatesbollar, fitnessbollar, trx-band etc). Eftersom alla jobbar på sin egen nivå och vi ger alternativa övningar passar styrkemix för alla. Vanligtvis jobbar vi på stället i motsats till cirkelträning. 
16.30 Puls och styrka/överkropp 45 min (S)
Vi jobbar med puls och överkroppsträning som fokus.

LÖRDAG
10.30 LördASS – styrkepass för rumpa, ben, core 45 min (S)

Målet är att få det att svida lite extra i rumpa och ben.
11.30 Nybörjarzumba 50 min (L)
Vi dansar så att svetten lackar men titta ibland lite närmare på vissa steg för alla ska möjlighet att hänga med. Kul! För alla!

SÖNDAG
11.00 Styrkemix 45 min (S)

Olika fokus från gång till gång med hjälp av olika redskap (t.ex. hantlar, gummiband, minibands, kettlebells, pilatesbollar, fitnessbollar, trx-band etc). Eftersom alla jobbar på sin egen nivå och vi ger alternativa övningar passar styrkemix för alla. Vanligtvis jobbar vi på stället i motsats till cirkelträning. 
12.00 Zumba 50 min (L)
Ett fartfyllt danspass till blandad musik. Ett pass innehåller ca 15 låtar i stilar såsom salsa, cumbia, reggaeton, merengue, riverdans, flamenco, bhangra etc.